finestres cap al passat

Concurso Racons Públics Barcelona 2013, Vª Convocatoria: Finestres cap al passat  Barcelona / España

Es cobreix la part inferior de la mitgera amb unes bigues de fusta col.locades paral.lelament a cada metre. Aquestes bigues creen una sequència en el lloc, que tenen com a fons dos colors diferents: vermell i  verd.

En la part adjacent a la zona de joc dels nens es posen entre les bigues unes làmines de cautxu vermelles, de manera que el mur es transforma en un element més per l’esbarjo.

D’aquesta forma l’ estructura proposada s’adapta perfectament a l’ús diari del parc.

A l’altre part del mur es col.loquen unes jardineres on es planta “ Hedera helix”, entre les bigues, de manera que el mur s’acolorirà d’un color verd intens.

La part superior de la mitgera de l’estructura de bigues es transforma en finestres que enmarquen la pared de totxos, enmarcant així el passat industrial del lloc i projectant-lo cap a l’estat actual del parc.

Salvatore Barbaro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s